facebook

Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn gaat naar 2021 door Corona
 
Het is op het moment een onwezenlijke tijd voor iedereen. Alles is anders, niets is meer “normaal”. Ons land en de rest van de wereld is in de ban van Corona.
Wij hopen dat u in goede gezondheid verkeert en dat het u lukt om het min of meer gedwongen thuis blijven zo aangenaam mogelijk te maken.
Misschien nu eens tijd om in huiselijke kring meer tijd aan uw hobby te besteden? Wij leven mee met hen die door het virus zijn getroffen en wensen hen van harte beterschap.
We delen ons diepe leedwezen met hen die een geliefde of goede bekende hebben verloren.

Er zijn vergaande maatregelen voorgeschreven door onze regering. Maatregelen die ook wij uiteraard respecteren en zullen naleven.
Helaas gaat dat ook inhouden dat wij dit jaar op de eerste zondag al die glimmende bolides niet kunnen ontvangen op die mooie dag op een van de grootste evenementen van zuidoost Nederland  Historisch Vervoer Millingen a/d Rijn.

Nu het virus de komende 33e editie van de Historisch Vervoer onmogelijk heeft gemaakt, rest ons even niets anders dan een terugblik op voorgaande edities te werpen.
Op onze website www.historischvervoer.nl  (geschiedenis) staat een hoeveelheid foto’s waar u voor nu even van kunt genieten om zo deze tijd in een “klein wereldje” een beetje aangenamer te maken.
Daarnaast hopen wij dat u, net als wij, uitkijkt naar zondag 4 juli 2021 als we de 33e editie vorm geven.
Goed om die datum al vast in uw agenda te noteren!
Wij hopen met u dat u weer snel achter het stuur van uw oldtimer kunt kruipen en dat, als de crisis over haar hoogtepunt heen is, u weer toertochten in binnen- en buitenland kunt maken.
Tot dat moment wensen wij u en uw naasten alle goeds en bovenal gezondheid toe.
Dus: blijf gezond en zorg goed voor elkaar ! Hartelijke groet namens organisatie en vrijwilligers van Historisch Vervoer Millingen a/d Rijn

 

 

Oltimerdag 2019 2354

 
Deze website is gesponsord door:
HGDesign

Geschiedenis

In 1988 startte het 1e Millings Oldtimer en Klassieker Treffen (MOKT) te Millingen a/d Rijn.
In de stromende regen toonden 38 deelnemers hun voertuig.
 
Na deze dag was het evenement niet meer te stoppen en groeide het evenement uit tot landelijke bekendheid met 250 deelnemers.

Organisatie

Organisatie2019

Vind ons op Facebook

Please publish modules in offcanvas position.