facebook

1998

1998

Voor de eerste keer in de geschiedenis van het MOKT stelt de organisatie een maximum aantal deelnemers vast op 250.
Deze beslissing was noodzakelijk omdat er vier weken voor het evenement al 200 inschrijvingen binnen waren uit binnen- en buitenland. Het MOKT is een populair evenement onder de bezitters van een oldtimer of klassieker.
De toertocht start buiten Millingen vanaf twee prachtige locaties, de een in het land van Maas en Waal, Beneden Leeuwen. waar de Brouwershof, een 18e eeuwse hoeve, dient als startplaats voor de snelle "oudje".
De startplaats voor de oldtimertractoren is de Historische Tuin aan de Griftdijk in Lent bij Nijmegen. De Historische tuin als startplaats is een initiatief van een paar inwoners van Lent.
In Millingen treffen alle voertuigen elkaar vanaf 13.30 uur. Naast de oldtimers en klassiekers is er een tentoonstelling van modeltreinen en handgemaakte miniatuurstoommachines.
De EHBO, het Lotus team en de brandweer zorgen voor meerdere demonstraties. Uiteraard ontbreekt vandaag de onderdelenmarkt, de gezellige terrasjes en de nodige muziek niet.
Vanaf de Waalkade in Nijmegen vervoerde rondvaartbedrijf de Duffelt bezoekers naar het dorp.
Aan het einde van de middag kon men met de boot terug.
1998 2

 

 

Oltimerdag 2019 2354

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze website is gesponsord door:
HGDesign

Geschiedenis

In 1988 startte het 1e Millings Oldtimer en Klassieker Treffen (MOKT) te Millingen a/d Rijn.
In de stromende regen toonden 38 deelnemers hun voertuig.
 
Na deze dag was het evenement niet meer te stoppen en groeide het evenement uit tot landelijke bekendheid met 250 deelnemers.

Organisatie

Organisatie2019

Vind ons op Facebook